top of page
INICI

RecerConnecta

RecerConnecta és un programa que té com a objectiu apropar investigadors i investigadores d’entitats catalanes als instituts de l’Hospitalet de Llobregat, perquè l’alumnat conegui de primera mà l’experiència de la recerca. El personal investigador que hi participa ofereix, de forma voluntària, xerrades divulgatives per explicar el seu àmbit de recerca, alhora que promou l’interès del jovent per la ciència.

Destinataris

Alumnat d’ESO, batxillerat o cicles formatius dels instituts públics i concertats de l’Hospitalet.
 
 • Període: curs 2023-2024.
 
 • Funcionament: a cada apartat "d'àmbit temàtic" de la pàgina web RecerConnecta es pot trobar la llista d'investigadores i investigadors que participen en el programa cada curs, la seva disponibilitat, la descripció de les xerrades que ofereixen i l’idioma en què aquestes es donaran. Una vegada els instituts han identificat la conferència que els interessa, hauran d'omplir el formulari de sol·licitud. A continuació, la Coordinació del programa s'hi posarà en contacte per concretar la data de la xerrada. Tant el llistat complet de xerrades com el formulari de sol·licitud estaran disponibles a partir del mes d'octubre.
DESTINATARIS
QUI SOM

Qui som?

RecerConnecta és una iniciativa de divulgació i educació científica, fruit de la col•laboració entre l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de l’Hospitalet, en el marc del programa LHCiència de l'Hospitalet de Llobregat. Les investigadores i els investigadors que hi participen pertanyen a diferents universitats i centres de recerca de Catalunya i treballen en àmbits molt diversos de coneixement.

ÀMBITS

Els àmbits temàtics són molt diversos i es concretaran al llistat de l’oferta de xerrades. A grans línies, les investigadores i els investigadors participants en el programa RecerConnecta treballen a les següents àrees de recerca:
ÀMBITS
REQUISITS

REQUISITS

 • Els instituts hauran de disposar d’un ordinador i un projector a l’aula on es dugui a terme la xerrada. A més, el professorat haurà d’estar present en tot moment durant l’activitat.
 
 • Idiomes: les xerrades podran ser en català, castellà o anglès, segons les preferències dels instituts i les possibilitats dels investigadors i de les investigadores.
 
 • Durada de l’activitat: les xerrades tindran una durada d’entre 30 i 40 minuts i després es deixarà un temps per a preguntes i perquè l’alumnat pugui conversar amb els investigadors i les investigadores. En total, la durada de l’activitat serà d’una hora aproximadament.
 
 • Centres de recerca participants: Participen investigadores i investigadors post-doctorals de totes les universitats i centres de recerca de Catalunya. Tenen experiència internacional i han tingut una contractació mitjançant projectes de formació i mobilitat  de personal investigador amb cofinançament de la Unió Europea (programa d’Accions Marie Skłodowska-Curie). Aquesta iniciativa està impulsada pel grup de treball dels projectes MSCA-COFUND de Catalunya.
Els investigadors i les investigadores participants han rebut finançament dels programa: Beatriu de Pinós (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca)
CONTACTE

CONTACTE       recerconnecta@gmail.com

FORMULARI

¡Tus datos se enviaron con éxito!

LHCiència | Ajuntament de L'Hospitalet 

Àrea de Serveis a les Persones

C. Girona, 10

08901 L'Hospitalet de Llobregat

https://www.l-h.cat/educacio/
 

 • X
 • Facebook
 • Instagram
AGAUR

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Passeig de Lluís Companys, 23

08010 Barcelona

https://agaur.gencat.cat/ca/inici/

  Aquest projecte ha rebut finançament del programa Horizon 2020 de recerca i innovació de la Unió Europea.

  logo UE_flag_yellow_high.jpg
  bottom of page