top of page
INICI
RecerConnecta
RecerConnecta és un programa que té com a objectiu apropar investigadors i investigadores d’entitats catalanes als instituts de l’Hospitalet de Llobregat, perquè l’alumnat conegui de primera mà l’experiència de la recerca. El personal investigador que hi participa ofereix, de forma voluntària, xerrades divulgatives per explicar el seu àmbit de recerca, alhora que promou l’interès del jovent per la ciència.
QUI SOM

Qui som?

RecerConnecta és una iniciativa de divulgació i educació científica, fruit de la col•laboració entre l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de l’Hospitalet, en el marc del programa LHCiència de l'Hospitalet de Llobregat. Les investigadores i els investigadors que hi participen pertanyen a diferents universitats i centres de recerca de Catalunya i treballen en àmbits molt diversos de coneixement.
Ins torras i bages 14_1_20 3ok.jpg

A qui s'adreça?

Alumnat d’ESO, batxillerat o cicles formatius dels instituts públics i concertats de l’Hospitalet.
 
  • Període: curs 2023-2024.
 
  • Funcionament: a cada apartat "d'àmbit temàtic" de la pàgina web RecerConnecta es pot trobar la llista d'investigadores i investigadors que participen en el programa cada curs, la seva disponibilitat, la descripció de les xerrades que ofereixen i l’idioma en què aquestes es donaran. Una vegada els instituts han identificat la conferència que els interessa, hauran d'omplir el formulari de sol·licitud. A continuació, la Coordinació del programa s'hi posarà en contacte per concretar la data de la xerrada. 
DESTINATARIS

Àmbits

Els àmbits temàtics són molt diversos i es concretaran al llistat de l’oferta de xerrades. A grans línies, les investigadores i els investigadors participants en el programa RecerConnecta treballen a les següents àrees de recerca:
ÀMBITS
REQUISITS

Requisits

  • Els instituts hauran de disposar d’un ordinador i un projector a l’aula on es dugui a terme la xerrada. A més, el professorat haurà d’estar present en tot moment durant l’activitat.
 
  • Idiomes: les xerrades podran ser en català, castellà o anglès, segons les preferències dels instituts i les possibilitats dels investigadors i de les investigadores.
 
  • Durada de l’activitat: les xerrades tindran una durada d’entre 30 i 40 minuts i després es deixarà un temps per a preguntes i perquè l’alumnat pugui conversar amb els investigadors i les investigadores. En total, la durada de l’activitat serà d’una hora aproximadament.
 
  • Centres de recerca participants: Participen investigadores i investigadors post-doctorals de totes les universitats i centres de recerca de Catalunya. Tenen experiència internacional i poden haver tingut una contractació mitjançant projectes de formació i mobilitat  de personal investigador amb cofinançament de la Unió Europea (programa d’Accions Marie Skłodowska-Curie).
Els investigadors i les investigadores participants han rebut finançament dels programa: Beatriu de Pinós (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca)
CONTACTE
LHCiència | Ajuntament de L'Hospitalet 

Àrea de Serveis a les Persones

C. Girona, 10

08901 L'Hospitalet de Llobregat

www.l-h.cat/educacio

AGAUR

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Passeig de Lluís Companys, 23

08010 Barcelona

https://agaur.gencat.cat/ca/inici/

  • X
  • Facebook
  • Instagram
Formulari de sol·licitud

 

Inscripció a les xerrades divulgatives de RecerConnecta

(no s'accepten més sol·licituds per al curs 23-24)

bottom of page